Korona Tedbirleri Kapsamında Alınan Önlemler

KORONA VİRÜS (COVİD – 19) KAPSAMINDA ÇALIŞANLARIMIZIN VE SİZLERİN SAĞLIĞINI KORUMAK İÇİN ALDIĞIMIZ ÖNLEMLERE İLİŞKİN DUYURU

Değerli İLTEM Paydaşları;

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Tasarım Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (İLTEM) olarak, Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını ile ortaya çıkan küresel sağlık krizinden dolayı oluşan yeni çalışma koşullarına uyum sağlayarak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve üniversite dışından gelen kullanıcılar için uygulanan kullanım modelinde bir değişikliğe gidilmiştir. Bu salgın krizi süresince, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve üniversite dışından gelen kullanıcılara randevu, örnekleri bina girişinde ya da kargo ile teslim alınarak, kullanıcının fiziksel olarak İLTEM’de bulunmadan ancak uzaktan erişim kanalları (whatsapp, skype, google hangouts vb.) ile katılabilecekleri kullanımlar için verilecektir.

İLTEM olarak, ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği bu olağanüstü dönemde bilimsel çalışmaların ve akademik faaliyetlerin aksamaması için var gücümüzle çalışmaya, işimizin başında olmaya devam etmekteyiz.

SALGINLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINDA ÜLKEMİZE VE DÜNYA İNSANLARINA BAŞARI VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.

Saygılarımızla,

#Evde Kal, Sağlıklı ve Mutlu Kal

BAŞVURU SÜRECİ

ANALİZ İSTEĞİ BAŞVURUSUNUN SİSTEMDEN YAPILMASI

ANALİZ İSTEĞİNİN ONAYLANMASI

• Analiz isteğinin cihazın ve numunenin uygunluğuna göre ilgili laboratuvar görevlilerince onaylanır.
  • İlgili analiz ücreti, talep eden kişi tarafından bankaya yatırılır. | DPÜ Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü T.C Ziraat Bankası Kütahya Şb, IBAN NO: TR420001000179350644665013

NUMUNELERİN ANALİZ İSTEK FORMU İLE NUMUNE KABUL BİRİMİNE GELMESİ

• Numune, kargo ya da şahsen numune istek formu ile beraber birime ulaştırılır.

NUMUNELER İÇİN RANDEVU OLUŞTURULMASI

• Kabul edilen numune barkodlanarak analiz için randevu oluşturulur.

ANALİZİN YAPILMASI

• Barkodlanan numunenin ilgili laboratuvar görevlisince analizi yapılır.

ANALİZ SONUÇ TESLİMİ

• Sonuç başvuru sahibine elektronik posta ile gönderilir.