WhatsApp Görsel 2024-01-31 saat 09.46.32_5db730ca

İLTEM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

DPÜ İLTEM Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ekim 2023 itibariyle İLTEM bünyesinde yürütülen süreç ve iyileştirmelere dair detaylı bilgi paylaşımının yapıldığı İLTEM Bilgilendirme Toplantıları’nın ilk ayağı, 10.01.2024 tarihinde saat 14:00’te Fen Edebiyat Fakültesi’nin ev sahipliğinde Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu’nda yapıldı. DPÜ-Araştırma Merkezi Müdürlükleri’nden sorumlu Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Özer AYDIN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Rahmi KASIMOĞULLARI ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Orhan Murat KALFA’nın da teşrif ettikleri toplantıda Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Güray KAYA’nın gerçekleştirdiği sunum sayesinde katılımcı öğretim üyelerimiz, İLTEM bünyesinde yürütülen analiz süreçleri (iş akış), otomasyon sistemi, tahakkuk (faturalandırma/kaynak aktarımı), merkez bünyesinde gerçekleştirilecek eğitimler vb.  işleyişlere dair ayrıntıları soru cevap şeklinde öğrenme imkânına sahip oldu. Katılımcı hocalarımız Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Özer AYDIN hocamızdan da bilgi edinme olanağı buldular.

Katılımcı hocalarımızın görüş, istek ve önerilerine de yer verilen toplantı, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Güray KAYA hocamızın teşekkür ve temennileri ile sonlandırıldı.