KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPÜS, kÜTAHYA / Türkiye
IMG-20240109-WA0015

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü Öğrencilerinden Merkezimize Ziyaret

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Adli Bilimler Bölümü 3. sınıf öğrencileri 03.01.2023 Çarşamba günü saat 13:00’te Merkezimize ziyarette bulundu.

İLTEM Binasında Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Güray KAYA tarafından karşılanan Adli Bilimler Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin bilgi, görgü ve tecrübelerini arttırmak amacıyla KSBÜ Adli Bilimler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Harun ŞENER ve KSBÜ Adli Bilimler Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Fatma Ebru YÜKSEK gözetiminde düzenlenen gezi kapsamında öğrenciler, Merkezimiz bünyesinde bulunan laboratuvarlarda operatörlerimiz nezdinde yapılan sunumlar sayesinde, Merkezimizin işleyişi ve çalışma alanlarında kullanacakları cihazlar hakkında bilgi edinerek, teorik olarak işledikleri derslerin uygulamalarının nasıl yapıldığını laboratuvar ortamında inceleme olanağı buldular.