IMG_0073 (2)

Merkezimiz ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü iş birliği ile Malzeme Mikroskopisi Temalı Seminer Düzenlendi

Merkezimiz ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü iş birliği ile 28 Mart 2024 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu’nda “Malzeme Mikroskopisi: Işık Mikroskopisi, SEM, XRM ve Yazılım Çözümleri” semineri düzenlendi. Bu kapsamda Carl ZEISS firmasından Şermin İşletir ve Kenan Doğru’nun gerçekleştirdiği sunumlar ile mikroskopinin geleceği ve mevcut teknolojiler hakkındaki hususlar katılımcılarla paylaşıldı.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz KARAGÜZEL, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Güray KAYA ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Arife YURDAKUL’un ev sahipliği yaptığı etkinliğe çok sayıda akademisyen ve öğrenci katılım sağladı.